Gazeta10

Kurti për deklaratën e Blinkenit: E padrejtë, e gabuar dhe shumë naive

LAJMET KRYESORE
Kurti thyen heshtjen, tregon mbështetjen e kujt e ka për ndërhyrjen në veri
Kurti zgjohet me reagim për veriun - U dërgon mesazhe ndërkombëtarëve dhe serbëve në veri
Gazetari serb nga veriu: Rezistenca e serbëve vdiq sot, mjaftuan disa policë e shok-bomba
Gruaja kosovare që u vra nga burri në Zvicër, la pas vetes 4 fëmijë
Lëndohet gazetari serb, Branislav Kërstiq, goditet me mjete të forta në Zveçan
Pamje dramatike nga rrahja në aeroport (VIDEO)
LAJMET KRYESORE
Kurti thyen heshtjen, tregon mbështetjen e kujt e ka për ndërhyrjen në veri
Kurti zgjohet me reagim për veriun - U dërgon mesazhe ndërkombëtarëve dhe serbëve në veri
Gazetari serb nga veriu: Rezistenca e serbëve vdiq sot, mjaftuan disa policë e shok-bomba
Gruaja kosovare që u vra nga burri në Zvicër, la pas vetes 4 fëmijë
Lëndohet gazetari serb, Branislav Kërstiq, goditet me mjete të forta në Zveçan
Pamje dramatike nga rrahja në aeroport (VIDEO)