Gazeta10

Kompletohen çiftet çerekfinale

Me kualifikimin e Holandës dhe Turqisë sonte, janë kompletuar çiftet çerekfinale në Euro 2024. Holanda e eliminoi Rumaninë 3:0, kurse Turqia 2:1 Austrinë, për të

Read More »