Gazeta10

Krasniqi-Goodman: Kriminelët serbë të lirë, çlirimtarët po gjykohen – t’i mbështesim më 2 prill

LAJMET KRYESORE
Kina akuzon Avdullah Hotin dhe disa deputetë se “ia shkelën sovranitetin territorial”
Pas Haki Abazit, nga nesër një tjetër deputet largohet nga Vetëvendosje
Madhështore, Jakaj sypatrembur mposht serbin, Nikolic
Agim Ademit i përkeqësohet gjendja pas ndalimit policor (Video)
U bë virale në rrjetet sociale, flet zëdhënësja e “KRU Prishtina”, e cila me laps e letër ftoi konsumatorët ta shkarkojnë aplikacionin
Turqia goditet sërish nga tërmeti
LAJMET KRYESORE
Kina akuzon Avdullah Hotin dhe disa deputetë se “ia shkelën sovranitetin territorial”
Pas Haki Abazit, nga nesër një tjetër deputet largohet nga Vetëvendosje
Madhështore, Jakaj sypatrembur mposht serbin, Nikolic
Agim Ademit i përkeqësohet gjendja pas ndalimit policor (Video)
U bë virale në rrjetet sociale, flet zëdhënësja e “KRU Prishtina”, e cila me laps e letër ftoi konsumatorët ta shkarkojnë aplikacionin
Turqia goditet sërish nga tërmeti