Gazeta10

Thyhet zyra e AAK-së në Istog

Është thyer dhe demoluar dhunshëm nga persona të panjohur, zyra e ish-kandidatit për kryetar të Istogut, nga radhët e AAK-së, Bekë Berisha. Ngjarja ka ndodhur

Read More »