Gazeta10

Përkujtohet regjisorja Arzana Kraja

Qendra Kinematografike e Kosovës dhe Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, përkujtojnë regjisoren Arzana Kraja, në përvjetorin e tretë të ndarjes nga jeta, raporton Gazeta10.

Read More »