Gazeta10

Zaniolo përjashtohet nga Roma

Përplasja ndërmjet Nicolo Zaniolos dhe drejtuesve të Romës ka tejkaluar çdo kornizë të profesionalizmit. Këmbëngulja e lojtarit për t’u larguar si dhe mospajtueshmëria e romakëve

Read More »