Gazeta10

Tërmet në Shqipëri

Lëkundje tërmeti janë ndjerë para pak çastesh në Shqipëri. Epiqendra e tërmetit ishte 10 km larg Elbasanit dhe 31 km larg Tiranës, në fshatin Vidhas.

Read More »