Gazeta10

Asfaltohen rrugët në veri

Në pjesën veriore e Mitrovicës, në fshatrat që jetojnë shqiptarët atje deri vonë rrugët kanë qenë të paasfaltuara dhe qarkullimi i tyre në pjesën jugore

Read More »